Ивайло Андреев

Ивайло Андреев
Партньор

Ивайло Андреев съосновава conveyer заедно с Иван Драгошински и Ангел Савлаков през 2007. Завършил е Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия, София през 2001. Между 2003 и 2007 Ивайло Андреев работи за архитектурните бюра “+архитектура” и “Аедес Студио”. През този период той участва в различни по вид и мащаб проекти. Някой от тях са: Тенис клуб “Малеева” в София, офис сграда на Soravia – Bulgaria с площ 11 000 кв.м. предпроектно проучване и идеен проект за многофункционален комплекс в Букурещ - Metropоlis Center завършен през 2008 година. Ивайло е и проектов ръководител във всички фази на проектиране и авторски надзори на жилищен комплекс “Жаклин” в София, който е номиниран за нагарадата Мис Ван дер Рое и е обявен за сграда на годината през 2008.
През 2007 и 2010 Ивайло работи по няколко интериорни проекта в София, предназначени за известни марки като “Fred Perry” и “Carhart”. Неговите интереси са насочени както в областта на архитектурата, така и в областта на продуктовия дизайн и рекламата.

Бивши служители

Симеон Спасов, Таня Митакева,Ралица Стойнова,Савина Гугова,Силвия Ангелова

Бивши стажанти

Йоан Цанков, Мария Попова,Милена Никова,Боян Стоянов,Димитър Аврамов,Димитър Гамизов,Васил Добрев,Ралица Карамусалова,Елица Тодорова,Александрина Стойкова,Мартина Канушева,Илиян Стоев,Ива Бардарска,Христина Анастасова,Мая Ризова,Александър Стойчев,Ивета Донева,Симона Жекова,Мира Спасова,Христина Баракова,Михаела Георгиева

Сътрудници

Борислав Нечев, Николай Митов,Roomstudio (Велизар Димитров, Стоимен Митовски, Даниела Ахклвист)