Публикации

PUBLICATIONS

EVENTS

  • Екипът на conveyer посети изложението BAU Messe 2015 в Mюнхен, където се запозна с най-добрите и най-новите строителни материали в Европа.

  • Проектът Детска градина КИТА е номиниран за 'Награда за Съвременна Архитектура на Европейския Съюз - Mies van der Rohe Award' 2015. http://www.miesarch.com/index2.php?option=com_content&view=article&id=10...

  • Конвеер е автор и организатор на изложбата „In Progress” в колаборация с Altronics Light. Целта на изложбата е не само да покаже някои от реализациите на студиото, но да сподели процеса на създаване на архитектура. Галерия „Suspacious”, София. [12/11/2013]. (In progress - видео - http://vimeo.com/80255634 )

  • Конвеер е един от участниците в Pecha Kucha Night Sofia, vol. 2, networking събитие, чийто формат е стартиран през 2003 от Klein Dytham architecture. Събитието се случва в парти център '4-ти км' в София. Повече от 400 дизайнери, архитекти и артисти се събират на шоуто. [23/04/2009].

  • Конвеер са автори и организатори на събитието "Beyond the Borders" в колаборация с Бора Петкова - събитие, което изследва взаимовръзките между архитектурата, скулптурата и времето. [05/07/2008].

ONLINE

Бивши служители

Симеон Спасов, Таня Митакева,Ралица Стойнова,Савина Гугова,Силвия Ангелова

Бивши стажанти

Йоан Цанков, Мария Попова,Милена Никова,Боян Стоянов,Димитър Аврамов,Димитър Гамизов,Васил Добрев,Ралица Карамусалова,Елица Тодорова,Александрина Стойкова,Мартина Канушева,Илиян Стоев,Ива Бардарска,Христина Анастасова,Мая Ризова,Александър Стойчев,Ивета Донева,Симона Жекова,Мира Спасова,Христина Баракова,Михаела Георгиева

Сътрудници

Борислав Нечев, Николай Митов,Roomstudio (Велизар Димитров, Стоимен Митовски, Даниела Ахклвист)